Inredning

Karin i arbete

Jag kan hjälpa till med både stort och smått. Kanske vill du göra om allt i ditt hem, kanske bara ett rum. Eller så vill du bara ha hjälp att hitta en ny soffa eller fåtölj.

Jag kan det där med färgsättning och vad som passar ihop. Jag har koll på trender och kunskap om vad som finns på marknaden. Har du en begränsad budget kan jag hjälpa dig att få det fint med små medel. Jag tycker det är spännande att jobba med små ytor och små lägenheter, det är en rolig utmaning att få dem att fungera praktiskt och kännas större.

Vi arbetar tillsammans för att komma fram till en lösning som passar för just ditt hem och de som bor där.

Så här kan det gå till:

Antingen träffas vi personligen eller så kommunicerar vi per telefon eller Skype. Vi pratar igenom vad du tycker om. Hur du vill att din bostad ska kännas och vilka funktioner som behövs. Kanske lever du själv, kanske är ni en stor familj. Jag lyssnar och skapar mig en uppfattning om vilka behov som finns. Detta första möte på cirka en timme är kostnadsfritt.

Om vi känner att vi kan fungera bra tillsammans och vill gå vidare, så börjar mitt egentliga arbete. Jag återkommer till dig med ett moodboard med bilder som visar den stämning jag har uppfattat att du eller ni är ute efter. Tillsammans diskuterar vi utifrån detta och jag får ytterligare kött på benen för mitt inredningsförslag. Efter detta tar jag fram ett detaljerat förslag till inredning, inklusive en produktlista med priser och inköpsställen.

Vårt samarbete kan ske online (då med hjälp av bilder och andra uppgifter som vi skickar till varandra) eller genom personliga möten. Om du sedan vill att jag ska komma till dig och förverkliga inredningsförslaget när du har eventuella nyinköp och accessoarer på plats gör jag naturligtvis gärna det.

Priset för den här processen fram till färdigt inredningsförslag är 4.000:- inklusive moms per rum. Priset för arbete utöver detta är 600:- per timme inklusive moms.

Jag fungerar gärna som stöd och bollplank även efter att du fått mitt inredningsförslag.